A l’agost estem d’aniversari.

 

 

L’onze d’agost, celebrem el primer aniversari de Cal Calot.

 

 

Els primers hostes.

L’onze d’agost de l’estiu passat, va ser quan va arribar el primer grup d’hostes  a Cal Calot. Hi vam tenir allotjats una família encantadora. Venien de diversos punts de l’estat i inclús d’Anglaterra. Tot va ser molt ràpid i inesperat. Al migdia ens van trucar i a la tarda ja estaven instal·lats a Cal Calot.  De fet, primerament,  estaven allotjats en algun punt de la costa catalana però decebuts amb el que es van trobar, van decidir buscar un altre allotjament que s’ajustés millor a les seves necessitats.  I així va ser com  el que es preveia com uns dies de platja, van acabar sent, una estada a la muntanya.

El cas, és que van estar molt contents d’haver vingut. A més van estrenar la casa; des dels llençols als coberts. Tot nou. I nosaltres vam estar molt contents de tenir-los allotjats a Cal Calot. Van ser encantadors i amables. Sens dubte, sempre els recordarem.

 

Els preperatius i les expectatives

Imagineu-vos els nervis que vam agafar. Quin trasbals! En qüestió d’hores, entrava el primer grup a Cal Calot. I venien d’un allotjament on els havien decebut. Així que la pressió que ja sentíem primerament per complir les expectatives dels nostres hostes, al saber la seva mala experiència, es va multiplicar exponencialment! Feia dies, que la casa estava llesta per rebre algun grup d’hostes  que busqués allotjament a última hora, però tot i així, les hores prèvies a la seva arribada, van ser de nervis, estrés i feina. Volíem que tot sigues perfecte, com sempre. Tota jo un sac de nervis, atribolada, amunt i avall enllestint un munt de “ per si de casos”; tornar a treure la pols per si de cas, tornar a passar l’aspirador per si de cas … que si munta un llitet de bebè per primera vegada hi perdre-hi la paciència…

 

De fet, sempre hi ha una mica de nervis quan us tenim a Cal Calot . Però és clar, les primeres vegades, sempre són les primeres vegades… En cada ocasió mentalment repasso una i mil vegades que tot estigui net, endreçat i que no m’hagi oblidat de res. Sempre atents. Pendents de que nous sorgeixi cap imprevist i que tot el que necessiteu us ho podem facilitar. Per últim, els ulls mirant al cel;  Que si  plou, que si fa massa sol…..factors que no podem pas controlar. I altres mil preguntes com; “S’ho estaran passant bé?, Hauran sortit a fer excursions?, els haurà agradat la casa?, i l’entorn?”. Podria estar-me hores així. Per sort, arriba un moment en que una veueta em diu – “ ei, Eva, para…para….”-  Però com que el que volem és que la vostra estada sigui perfecte, volem complir les expectatives i que tot l’encant i bellesa que mostrem a les xarxes, els vostres ulls també ho sàpiguen apreciar, és inevitable barrinar i barrinar, esperant que si, que tot surti genial.

                                          Targetons de Cal Calot

 

De moment estem molt contents. Sembla que complim les expectatives dels nostres hostes. Esteu contents de la casa, dels acabats, dels equipaments, de la comoditat….també de l’entorn.  I també del nostre tracta i voluntat de que passeu una bona estada a Cal Calot. Fins i tot dieu que repetireu! Alguns ja ho heu fet! No us imagineu la injecció d’energia i motivació que ens donen sentir les paraules d’agraïment. Si dic que és  brutal, em quedo curta. I ens doneu empenta per seguir lluitant dia a dia per complir aquest somni i mica en mica fer-lo encara més bonic.

 

 

Satisfets

Us podeu imaginar com estàvem de motivats el dia que se’ns va passar pel cap la idea de fer de Cal Calot, un allotjament de turisme rural. Estàvem entusiasmats amb la idea. I imaginàvem com volíem que fos; “ la sala la farem així, això de tal manera, el forn el podrem conservar?, bany a cada habitació? …. que hi hagi lloc per un bon sofà. La taula ben gran i uns finestrals aquí, que els hostes es puguin sentir part de la natura. “

I arriba un dia, després de mesos d’obres, de nevades,  mals de caps i dies de moral baixa i de pensar que potser has fet una bestiesa, arriba un dia, en que et sents satisfet.

Malgrat les dificultats i saber que la lluita sempre és constant i plena de petites batalles, acabes veient, que amb empenta i il· lusió, els somnis es fan realitat.

 

I així, hem arribat al primer aniversari!

 

 

“nosaltres hi posem il·lusió, vosaltres confiança. Moltes gràcies.”

 

 

I el que ens fa més feliços de tot plegat, és oferir a tothom, la possibilitat de gaudir aquesta casa i aquest entorn. Que almenys, per uns dies, els nostres hostes us ho sentiu una mica vostre. I que a més, hàgim aconseguit tornar la vida a Cal Calot. Saber que la casa i l’entorn, es torna a omplir de somriures i que les seves parets emmarquen records de moltes vides, ens omple d’uns sentiments que ens commouen l’ànima.

 

Logotip de Cal Calot i clau de St. Lleïr.

 

Moltes gràcies a totes els que heu confiat en nosaltres.

Seguirem endavant, per oferir-vos el millor, en aquest lloc tan bonic.