Xef privat


Des d’aquesta primavera, disposem un nou servei molt suculent! Us oferim la possibilitat de contractar el servei de xef privat, amb Xefclaudia.

La Clàudia, graduada en Ciències i Arts Gastronòmiques a la Universitat del Basque Culinary Center, del País Basc, i amb l’experiència d’haver treballat amb grans xef d’arreu, sempre amb un tracte pròxim i professional, us ofereix els seus coneixements, fusionant gatronomia local i nòrdica amb productes de proximitat i qualitat.

cuina de qualitat i proximitat

El seu servei consisteix en fer-vos l’estada encara més relexada i exepcional, perquè ella mateixa s’encarrega d’adquirir els aliments, elebora l’àpat a la mateixa cuina de Cal Calot i després us ho deixa tot net i recollit!

Només cal que previament contacteu amb ella i concreteu quins són els vostres desitjos; un àpat festiu, una gran paella, un pastís d’anviersari, el menú diari de tota l’estada, etc.

I si el que voleu és passar una estona divertida i d’aprenentatge, agafeu els davantals i ella mateixa us farà un taller de cuina.

www.xefclaudia.com

Demaneu-nos informació, ens agrada ajudar-vos i fer la vostra estada, encara més”gustosa”.